Att lägga till läsvänner - som elev

I elev-appen kan du som elev lägga till en läsvän från din klass. Du kan lägga till en läsvän för att exempelvis utmana honom eller henne i bokläsning. Här beskriver vi hur det går till.

Så lägger du till en läsvän:

Så lägger du till en läsvän, steg för steg:

1. Logga in i elevappen
  2. Klicka på "LÄSVÄNNER" högst upp på skärmen
  3. Klicka på “+ Hitta nya vänner”.
  4. Välj en vän i listan genom att klicka på “+ Lägg till”. För att välja vän kan du antingen scrolla i listan eller skriva en väns namn i sökrutan.
  5. Din vän behöver godkänna din förfrågan.
  6. Ni är nu vänner och kan utmana varandra i läsning!

🛎️ Berätta gärna för oss om denna artikel hjälpte dig med din fråga i ämnet eller inte, genom att rösta här nedanför. Vi uppskattar verkligen din feedback😊