Från vilka enheter kan en elev logga in i Läsdagboken?

Här listar vi de enheter, operativsystem, och webbläsare som ger bästa läsupplevelse för en elev som önskar logga in på Läsdagboken.

Den bästa läsupplevelsen får eleverna på en laptop, stationär dator eller läsplatta.

Appen kan fungera på en smartphone också men det är ingen garanti eftersom e-böcker inte alltid kan anpassa textens storlek och menyerna efter skärmens storlek. Av den anledningen kan det vara svårt att navigera och läsa på en mobiltelefon.

Kompatibilitet

Enheten som eleverna använder behöver vara uppdaterad och kompatibel med den senaste eller näst senaste versionen av operativsystemet och webbläsaren.

Operativsystemen som är kompatibla med Läsdagboken är:

• iOS
  • Android
  • Chrome OS
  • macOS
  • Windows.

Webbläsare som är kompatibla med Läsdagboken är till exempel:

• Safari
  • Google Chrome
  • Microsoft Edge.

Det är en bra idé att se över om enhetens operativsystem och webbläsare är uppdaterade samt någon av de som omnämns ovan, om du upplever svårigheter med att logga in i läsadagboken.

🛎️ Rösta gärna här nedanför på om denna artikel hjälpte dig med din fråga i ämnet eller inte. Vi på Lexplore vill göra dessa guider så bra som möjligt för dig och uppskattar verkligen din feedback😊