Inställning för molnuppladdning

Om din internetuppkoppling är långsam eller instabil, går det att tillfälligt stänga av uppladdningen av filer. Detta kan vara till hjälp om du använder mobilt internet eller är långt ifrån en wifi router.

Öppna inställningarna för molnuppladdningen genom att klicka på ikonen. Om du stänger av uppladdningen frigör du mer kapacitet för att ladda klasslistor och testapplikationen blir också snabbare. Slå på uppladdningen igen när du har en stabil internetuppkoppling.