Rekommendera digitalt och ladda ner för att skriva ut läsflytsträning

1. Inne i portalen klickar du på "BIBLIOTEK", vilket tar dig till sidan för böcker och läsflytsträning.

2. När du ska gå vidare till läsflytsträningen så väljer du fliken "läsflytsträning"(röd). Lexplore kommer ihåg vilken flik du senast tittade på, så nästa gång du kommer till denna sida så kommer du att komma direkt till fliken med läsflytsträning, om det var där du var sist.
  3. Du kommer då se en sida med all läsflytsträning. Redan här kan du välja att läsa boken, ladda ner den eller att rekommendera den (röd nedan).

Om du laddar ner en läsflytsbok kan du skriva ut en bok i taget.

Om du vill skriva ut en hel nivå kan du välja att ladda ner en hel nivå. Klicka då på ladda ner på en "Utkriftsvänlig variation" (blå).

Det kan du göra för alla 5 nivåer. Detta passar kanske bra om du vill skriva ut alla nivåer eller bara botanisera i materialet.

🛎️ Rösta gärna här nedanför på om denna artikel hjälpte dig med din fråga i ämnet eller inte. Vi på Lexplore vill göra dessa guider så bra som möjligt för dig och uppskattar verkligen din feedback😊