Nyheter & Uppdateringar Maj 2021

Här får du en summering av de nyheter och uppdateringar som är aktuella för maj 2021. Dessa innehåller uppdateringar i Resultatportalen och i organisationen i stort, både på nationell nivå och globalt.

Lexplore Nyheter & Uppdateringar

Nya uppdateringar ute 5e Maj 2021

Version av Applikationen 5.27

Lexplore Resultatportal

• NYHET! Det går nu snabbare att skapa ett konto och att logga in
    För att ge nya och redan registrerade användare en bättre och snabbare upplevelse vid inloggning till Lexplore har vi förbättrat flödet och minskat antal steg i både registrering av konto och login.
  • Förbättrad och förenklad funktion för klasslistan i Resultatportalen
    I Resultatportalen har vi gjort en ändring i den klasslista som kan visas med eleverna tillsammans med den data som fås genom testning. Ändringarna är gjorda för bättre användarvänlighet.
    • Mindre antal kolumner som standard-vy, men fler att välja att lägga till.
    • En funktion att skräddarsy sin egen översikt. Du som kund kan välja själv vilken data du vill se och kan då gömma all annan data för att lättare läsa igenom.

• Ny ikon för information om att RAN resultat är lägre än normalt intervall
    Efter att vi mottagit fantastiskt fin feedback från er användare har vi uppdaterat den symbol som ska indikera för om ett RAN resultat ligger under normen. Den gula varningstriangeln har nu bytts ut mot en röd flagga för att lättare uppmärksammas. Läs mer här

Buggar som vi fixat

• Länken i testapplikationen som leder till en guide om hur du uppdaterar applikationen fungerar nu igen.
  • Ibland visade resultat ett percentilvärde på 0. Då percentilvärdet kan endast vara 1-100 har vi åtgärdat detta.​
  • Länken till läslistorna hänvisade användare till den engelska versionen av listorna. Detta har fixats så de nu visar svenska.​​
  • Vi hade en bug på epostadresser som innehåller tecken som exempelvis "+". Detta är fixat så alla epostadresser fungerar.

🛎️ Rösta gärna här nedanför på om denna artikel hjälpte dig med din fråga i ämnet eller inte. Vi på Lexplore vill göra dessa guider så bra som möjligt för dig och uppskattar verkligen din feedback😊