Nyheter & Uppdateringar Maj 2022

Här får du en summering av de nyheter och uppdateringar som är aktuella för maj 2022. Dessa innehåller uppdateringar i resultatportalen och i organisationen i stort, både på nationell nivå och globalt.

Lexplore System Version 5.35

Datum: 2022-05-17

Lexplore

• NYHET! Lexplore Score visas redan i klasslistan
    Lexplore Score kan nu väljas in att visas i klasslistan för hela klassen, likväl som andra värden från en screening, såsom läsförståelse, läshastighet m.m. Det kommer även att visas i klasslistan hur Lexplore score har ändrats från föregående resultat. Se exempelbild nedan:
  • Lexplore Testapplikation: Användare med äldre versioner behöver uppdatera innan login.
    Uppdateringar i testapplikationen släpps ungefär en gång i månaden. För att säkerställa att alla screenare använder en ny version av appen kan de behöva uppdatera innan det är möjligt att logga in. Ett meddelande om uppdatering kommer att visas för alla som har en föråldrad version av appen. Denna åtgärd krävs för att säkerställa bästa möjliga kvalitet på inspelningarna. Här kan du läsa mer om  Uppdatera Testapplikationen

Buggar som vi fixat

• Excel-mallen för import av elever gick ej att ladda ner för skolor i USA. Detta är nu fixat.

🛎️ Rösta gärna här nedanför på om denna artikel hjälpte dig med din fråga i ämnet eller inte. Vi på Lexplore vill göra dessa guider så bra som möjligt för dig och uppskattar verkligen din feedback😊