Montera Tobii eyetracker på den externa skärmen

För att montera eyetrackern på den externa skärmen behöver du först fästa magneterna, som följer med eyetrackern, på skärmen. När magneterna är på plats sätter du på eyetrackern.

Magneterna ska sättas fast i mitten på den nedre delen av skärmens ram. Det är viktigt att sätta magneterna rätt från början då de är väldigt svåra att ta bort.

1. Mät ut mitten på nedre delen av skärmen. Där fäster du magneterna som eyetrackern ska sitta på.

2. Du börjar med att klistra ihop de båda magneterna som finns i eyetracker-förpackningen. Det är viktigt att de kommer rakt på varandra.
  3. Fäst sedan de hopklistrade magneterna i nederdelen av elevskärmens ram, exakt i mitten av den nedre ramdelen. Se till att de fäster genom att ha ett stadigt tryck på magneterna i ca 30 sekunder.

4. När magneterna är på plats kan du montera eyetrackern på dem.

Ett alternativ sätt att montera eyetrackern när du väl satt ihop magneterna

(Förlängningssladd följer inte med i förpackningen)

🛎️ Rösta gärna här nedanför på om denna artikel hjälpte dig med din fråga i ämnet eller inte. Vi på Lexplore vill göra dessa guider så bra som möjligt för dig och uppskattar verkligen din feedback😊