Hvilken programvare trenger du for å gjennomføre kartlegginger med Lexplore?

For å få tilgang til resultatene av kartleggingen trenger du kun en nettleser for å logge deg inn.

For å gjennomføre selve kartleggingen trenger du en MS Windows-installert Testapplikasjon sammen med en øyeskanner.

Programvare som må lasted ned og installeres for å komme i gang med kartleggingen:

• Lexplore Testapplikasjon - Utvikles kontinuerlig med nye funksjoner, og oppdateres automatisk til siste versjon når denne er tilgjengelig.
  • Tobii Eye Tracking Service - Lexplore støtter to modeller av Tobii øyeskanner: Tobii 4C og Tobii 5. Den programvaren du laster ned er allerede automatisk tilpasset din modell av øyeskanneren. Programvaren fra Tobii trenger ikke å oppdateres så ofte som Lexplores Testapplikasjon. Du får beskjed når det finnes en tilgjengelig oppdatering.
  • DisplayLink Software - Er kun nødvendig om du bruker en USB-skjerm.

Lenke til portalen der du kan laste ned programvaren:

Last ned disse programarene fra Lexplore Portalen

Dette bildet er fra portalen. Merk at du må være en innlogget bruker for å få tilgang.