Hvordan installerer jeg Testapplikasjonen?

Lexplores Testapplikasjon ligger tilgjengelig for nedlasting på vår portal for alle brukere. Dette er det programmet som brukes for å gjennomføre testingen av elever, og må installeres lokalt på din laptop eller datamaskin. Det er kun de som er sertifiserte kartlegger som kan logge inn i selve programmet og teste elever.

Lexplores Testapplikasjon kan du laste ned fra portalen, enten som en innlogget bruker men også for deg som ikke har fått brukertilgang enda.

Om du ikke er loppet inn, kan du gå direkte til:

portal.lexplore.com/install  (kan også brukes om du ikke har en aktiv brukerkonto)

Om du er logget inn på Lexplores portal og ønsker å navigere til siden med programvare for nedlasting gjør du følgende:

1. Åpne nettleseren (vi anbefaler Chrome) og logg på portalen:
    http://portal.lexplore.com
  2. Når du er logget inn, klikk på navnet ditt oppe i høyre hjørne for å åpne en meny:
  3. Klikk på "Installer Applikasjonen" og en ny side åpnes.
  4. Du får opp et vindu med tre alternativer. Ruten i midten er for Testapplikasjonen. Klikk "LAST NED" for å laste ned denne.

download Lexplore

Programvaren for Testapplikasjonen lastes da ned på datamaskinen din. For å installere programmet klikker du på filen med navnet "LexploreScreeningClient" og følger instruksjonene.

Om applikasjonen ikke lastes ned er det trolig fordi du ikke har administratorrettigheter på datamaskinen. Kontakt din IT ansvarlige.

FILM

download lexplore gif

Om du også ønsker å installere Tobii øyeskanner, kan du laste ned drivere for denne på den samme siden:

Hur installerar jag Tobii eyetracker?