1. Infobank
  2. Nyheter og oppdateringer

Hvordan logger jeg inn første gang som lærer uten Feide?

30.juni 2022 flyttet vi Lesemester inn i Lexplore. Lærere som ikke bruker Feide fikk da en invitasjon til Lexplore, sendt til sin e-post. I den e-posten klikker du på "Aksepter invitasjonen" for å sette opp kontoen din.

Du har fått en invitasjon fra Lexplore, sendt til din e-post. Dette har skjedd da vi flyttet Lesemester inn i Lexplore. Når du klikker på "Aksepter invitasjonen" betyr det at du lager en konto i vår portal.

Når du lager en konto, vil det se slik ut:

1. Klikk på "Aksepter invitasjonen" i  e-posten som ble sendt til din e-postadresse og du vil bli henvist videre.
  2. Her skriver du inn det tilfeldige passordet som du finner i e-posten med innbydelsen, samt skriver inn det passordet som du selv velger. Klikk så på "Fortsett".
  3. Legg til ditt mobilnummer slik at du kan ta imot SMS med verifiseringskode, og klikk "send". Husk å angi korrekt landskode for ditt mobilnummer.
  4. Du får en SMS med en verifikasjonkode på 6 siffer som du skriver inn i dette steget, for å avslutte registreringen.
  5. FERDIG! ✅

PS: Dersom du ikke fikk e-post med invitasjonen til Lexplore, har vi enten ikke korrekte opplysninger til deg eller så ber vi deg sjekke søppelposten først, før du kontakter support@lexplore.com.