Logg inn på Lexplore som Elev (pålogging)

Som elev kan du logge inn på Lexplores leseapp med en QR-kode, en påloggingslenke eller med FEIDE. Alt dette har læreren din tilgang til og kan dele med deg.

Logg inn på Lexplores studentleseapp med FEIDE:

1. Åpne en nettleser, helst Google Chrome eller Safari.
  2. Nå er det to alternativer for å logge inn:
    1. Alternativ 1: Gå til app.lexplore.com - For elever som har en egen iPad/datamaskin. Neste gang du logger inn (innen 14 dager), logges du på automatisk.
    2. Alternativ 2: Gå til login.lexplore.com - For elever som deler iPad/datamaskin. Hvis en annen elev brukte enheten før deg, vil hen bli logget ut. I denne lenken, må du logge inn på nytt hver gang.
  3. Klikk på "ANDRE ALTERNATIVER".
  4. Velg Feide i listen.
  5. Logg inn med ditt brukernavn og passord fra Feide.

Logg på Lexplores studentleseapp med påloggingslenken din:

1. Læreren din gir deg din personlige påloggingslenke.
  2. Klikk på lenken. Du kommer direkte inn på kontoen din og din personlige leseapp. Ingen passord må skrives inn.
  3. Ferdig 🎉 Bra jobbet!

Logg på Lexplores studentleseapp med QR-koden din:

1. Læreren din gir deg din personlige qr-kode for pålogging.
  2. Åpne en nettleser (for den beste brukeropplevelsen anbefaler vi Chrome eller Safari). Nå har du to alternativer:
    1. Alternativ 1: Gå til app.lexplore.com - For elever som har en egen iPad/datamaskin. Neste gang du logger inn (innen 14 dager), logges du på automatisk.
    2. Alternativ 2: Gå til login.lexplore.com - For elever som deler iPad/datamaskin. Hvis en annen elev brukte enheten før deg, vil hen bli logget ut. I denne lenken må du logge inn på nytt hver gang.
  3. Klikk på "LOGG INN MED QR-KODE".
  4. Hvis du bruker en bærbar datamaskin:
    1. Webkameraet på den bærbare datamaskinen starter, slik at du kan holde opp QR-en foran kameraet for at det skal skannes.
  5. Hvis du bruker et nettbrett eller en smarttelefon:
    1. Kameraet på baksiden av enheten din starter, slik at du kan plassere QR-koden foran deg (for eksempel på en benk) og skanne derfra. Se bildet som eksempel.

6. Når QR-koden er skannet, er du logget inn på Lexplores leseapp og kan begynne å utforske bøker og annet moro som du kan finne der!
  7. Ferdig 🎉 Bra jobbet!