Felmeddelande tidsinställning vid login

Om datorns tidsinställningar inte stämmer överrens med din tidszon så blir det ett felmeddelande vid inlogg till Lexplore Testapplikation. Felmeddelandet nedan handlar om problem med tidsstämpeln på datorn

Felmeddelandet nedan handlar om problem med tidsstämpeln på datorn. Här är vad du måste göra för att få det löst:

1. Ställ in datorns klocka på rätt tidszon och datum. Du hittar datorns tidsinställning under Start > Inställningar > Tid & språk > Datum & tid.

2. När du har kontrollerat att tidszonen är korrekt på datorn kan du kontrollera att tidsservern på internet (kontrollera webbläsaren du använder) också är inställd på samma tidszon, tid och datum.

Om du får samma felmeddelande efter att tiden har synkroniserats kan det bero på problem med din IT-miljö och hur du synkroniserar tiden på dina datorer. De tokens vi använder tillåter endast 5 minuters skillnad i datortid för att någon ska kunna logga in, för att undvika hackningsproblem.