Hur kan jag dela en elevs resultat med föräldrar och vårdnadshavare?

Om du vill dela elevernas resultat med föräldrar och vårdnadshavare så är det möjligt att skriva ut en PDF-rapport

Såhär här gör du för att skriva ut en elevs rapport eller spara som pdf:

När du är inloggad på resultatportalen och har klickat in dig på en elev-vy, så klickar du på den skrivar-ikon uppe till höger för att skriva ut eller spara pdf.

Klicka på ikonen för skrivaren och välj antingen:

1. Skriv ut på papper, eller
2. Spara som PDF, för att sedan maila föräldrar eller vårdnadshavare