Hur vet jag när mina inspelningar laddats upp?

I Testapplikationen och testflödets sista steg, steg 5,  visas alla ‘Genomförda Test’ . Här visas också vilken status dessa inspelningar har.

Här visas vilken status på inspelning som varje färg representerar:

• Grön Cirkel =  Recording has been uploaded and analysis is complete. Results have been published in the Results Portal.
  • Lila Cirkel =  Uppladdning är klar, analys av resultatet kvar att göras
  • Ljusgrå Cirkel = Ingen inspelning gjord eller sparad.
  • Mörkgrå Cirkel = Inspelning har sparats på datorn, men inte påbörjat uppladdning än.
  • Röd Cirkel= Något blev fel under inspelningen. Gör om screeningen.
  • Gul Cirkel = Inspelningskvalitén är inte tillräckligt bra. Om du för muspekaren över den gula cirkeln visas mer information om varför inspelningen inte blev bra, samt vad du rekommenderas göra.

Se exempel på informationstext nedan: Analysen är inte möjligt då elev sitter för nära eller för långt ifrån skärmen. Vänligen testa om.

Du behöver inte vänta på att uppladdningen blir klar innan du väljer in nästa elev. För att välja en ny elev klickar du på steg 1 ”Välj elev” igen eller på ”Klar” nere i högra hörnet.