Hur ändrar jag mobilnummer för login?

När du loggar in med Lexplore Local Account, e-post och lösenord, skickas ett sms med en kod till ditt mobilnummer. Vid byte av mobilnummer behöver det också ändras i Lexploreportalen om det är numret dit verifieringskoden ska skickas vid inloggning.

Rollerna i en organisations Lexplorekonto som har tillgång till, och kan hjälpa till att ändra inloggningsuppgifter för en annan användare, är följande:

• Organisationsadministratör
  • Projektledare
  • Ambassadör
  • Screenare

Du kan ändra telefonnummer åt alla som inte har samma roll som du eller en roll med högre behörighet. Kontakta Lexplores support om du behöver hjälp.

Ändra/återställ telefonnummer som används för att verifiera inloggning.

1. Logga in på Lexplores resultatportal.
  2. Klicka på ditt namn i det övre högra hörnet och välj Administration.
  3. Välj organisation.
  4. Hitta personens namn i listan över Personal och scrolla till höger.

5. Klicka på Återställ konto-knappen som visas ovan.
  6. Användaren får då ett nytt e-postmeddelande som uppmanar dem att återställa sitt konto och de ska följa instruktionerna i e-postmeddelandet.
  7. De behöver lägga till sin e-postadress igen och i det sista steget ett nytt telefonnummer. Det är samma procedur som när man skapar ett konto, och du kan läsa mer om hur du accepterar en inbjudan här: Så accepterar du en Resultatportalinbjudan

🛎️ Rösta gärna här nedanför om artikeln hjälpte dig med din fråga i ämnet eller inte. Vi på Lexplore vill göra dessa guider så bra som möjligt och uppskattar verkligen din feedback😊