Mjukvaran för Lexplore Screening

Lexplores Screening körs med windowsinstallerad Testapplikation tillsammans med Tobii eyetracker. Mjukvaran för dessa finns på vår portal tillsammans med DisplayLink mjukvara för de som har USB-skärm

Mjukvaror som behöver laddas ner och installeras för att komma igång med Lexplore Screening:

• Lexplore Testapplikation - Utvecklas kontinuerligt med nya funktioner, och uppdateras automatiskt till senaste versionen när denna finns tillgänglig.
  • Tobii Eye Tracking Service - Lexplore tillhandahåller två modeller av Tobii eyetrackers: Tobii 4C och Tobii 5L. Den mjukvara du laddar ner är redan automatiskt anpassad för din modell av eyetracker. Tobii mjukvara behöver inte uppdateras lika frekvent som Lexplore Testapplikation. Du blir meddelad när uppdatering finns tillgänglig.
  • DisplayLink Software - Endast nödvändig om du använder USB-skärm.

⬆️Alla dessa mjukvaror finns på sidan som visas ovan med adressen: portal.lexplore.com/install.

⬆️För att komma åt sidan ombeds du logga in och behöver därför ha användarkonto hos Lexplore. Be någon i din skola eller kommun att lägga till dig som användare.

Other requirements on the PC are the following:

• Laptop/Pc behöver ha Windows 10 Pro eller Home som operativsystem.
  • Testapplikationen behöver bra internetuppkoppling. Dels för att logga in i appen samt för att ladda upp resultaten efter en screeningsession. Internet behövs dock inte under sjäva screeningen. Inspelningarna sparas alltid tillfälligt på datorn/laptopen tills dess att de har laddats upp till Lexploreportalen.

🛎️ Rösta gärna här nedanför på om denna artikel hjälpte dig med din fråga i ämnet eller inte. Vi på Lexplore vill göra dessa guider så bra som möjligt för dig och uppskattar verkligen din feedback😊