Specifikationer för Eyetracker

De eyetrackers som används till screening med Lexplore, och tillsammans med Lexplores Testapplikation, är från Tobii. Här hittar du detaljer om de modeller som är kompatibla med vår programvara.

Dessa eyetrackers skickar ut infrarött ljus som reflekteras i dina ögon. Reflektionerna fångas upp av eyetrackerns kameror. Genom filtrering och beräkningar vet eyetrackern var du läser. En eyetracker kan upptäcka användarens närvaro, uppmärksamhet och fokus.

Detta gäller för eyetrackers som används till Lexplores screening:

• Lexplores Testapplikation är kompatibel med modellerna Tobii Eyetracker 4C och Tobii Eyetracker 5L
  • Monteras på den externa skärmen och centreras på nedre delen av skärmen.
  • Kopplas in i laptopen med en USB 2.0

Modellen på din eyetracker finns specificerad på baksidan av enheten

🛎️ Rösta gärna här nedanför på om denna artikel hjälpte dig med din fråga i ämnet eller inte. Vi på Lexplore vill göra dessa guider så bra som möjligt för dig och uppskattar verkligen din feedback😊