Specifikationer för Laptop/Pc, ej Mac, Chromebook eller Ipad

Den Laptop eller Pc som screenare ska använda måste vara en Windows PC-dator.

Lexplores programvara kräver inte mycket kapacitet, men det finns fortfarande minimikrav för att programvaran ska fungera korrekt. Lexplores testapplikation kan inte installeras på en Mac, Chromebook eller Ipad. Se specifikationer för den laptop som ska användas vid screening nedan:

• CPU (processor): Intel i3 2Ghz eller högre, dvs Intel i5 eller i7 (AMD stöds, AMR stöds inte)
  • RAM: 4GB
  • Operativsystem: Windows 10 Pro eller Home; MAC iOS eller Chrome OS är inte kompatibla med Lexplores mjukvara.
  • Diskutrymme: 5GB tillgängligt diskutrymme
  • Kontakter för monitor: 1x HDMI-port* och 1x USB port (USB 2.0 BC1.2** eller 3.0)
  • Skärm: 12" 1920x1080
  • Kontakter för eyetracker: minst 1 USB-port
  • Övrigt: Intern mikrofon, wifi

*Andra digitala skärmkontakter är ok, ex. DVI och DisplayPort.

**battery charge