Vilken mjukvara behövs för att använda Lexplore?

Lexplores Screening körs med windowsinstallerad Testapplikation tillsammans med eyetracker.

Lexplores Screening körs med windowsinstallerad Testapplikation tillsammans med eyetracker.

Mjukvaror som behöver laddas ner och installeras för att  komma igång med Lexplore:

• Lexplore Testapplikation - Utvecklas kontinuerligt med nya funktioner, och uppdateras automatiskt till senaste versionen när denna finns tillgänglig.
  • Tobii Eye Tracking Service - Lexplore tillhandahåller två modeller av Tobii eyetrackers: Tobii 4C och Tobii 5L. Den mjukvara du laddar ner är redan automatiskt anpassad för din modell av eyetracker. Tobii mjukvara behöver inte uppdateras lika frekvent som Lexplore Testapplikation. Du blir meddelad när uppdatering finns tillgänglig.
  • DisplayLink Software - Endast nödvändig om du använder USB-skärm.

Länk till portalen där mjukvara kan laddas ner:

Ladda ner dessa mjukvaror från Lexplore Portalen

Denna bild är från portalen för nedladdning av mjukvara. Åtkomst möjlig för inloggade användare. Kom ihåg att välja din region innan du laddar ner din mjukvara.