Uppdaterad Testapplikation

Numret på din nuvarande installerade version av testapplikationen visas i testapplikationen när du klickar på den. Du kan jämföra den sifferserien med den som visas på vår nedladdningssida för mjukvaran.

Det är viktigt att ha senaste versionen av Lexplore Testapplikation installerad på den pc/laptop ni genomför screeningar. Detta för att kunna ta del av vår senaste version och eventuella viktiga uppdateringar som den för med sig.

Om du vill eller behöva kolla så du har den senaste versionen installerad kan du följa dessa steg;

1. Klicka på Testappen för att öppna den.
  2. Kolla sedan i det nedre vänstra hörnet efter versionens nummerserie
  3. Jämför sedan de siffrorna med vad som visas på portal.Lexplore.com/install under mjukvaran för Testapplikationen.

Om siffrorna matchar har du den senaste versionen installerad. Om sifferserien på din Testapplikation är lägre än den som visas på vår nedladdningssidan behöver mjukvaran uppdateras.
Läs mer här om: Uppdatera Lexplore Testapplikation

Från version 5.31 och högre kommer uppdateringar att triggas automatiskt. När en uppdatering finns tillgänglig kommer du få meddelande om detta när du loggar in i appen. Följ då instruktionerna och kom ihåg att starta om din pc/datorn varje gång du uppdaterat mjukvaran.

🛎️ Rösta gärna här nedanför på om denna artikel hjälpte dig med din fråga i ämnet eller inte. Vi på Lexplore vill göra dessa guider så bra som möjligt för dig och uppskattar verkligen din feedback😊