Hur ändrar jag skärminställningarna?

I testapplikationens övre högra hörn hittar du denna. Grön färg visar att allt stämmer och röd färg tyder på att något är fel och du behöver ändra någon skärminställning. Klickar du på ikonen så kommer denna ruta upp.

1. Visa kontroll på och Visa elevtext på - måste vara på olika skärmar. Om det står samma på bägge raderna, klicka på pilen och välj en annan skärm. Finns det bara en skärm att välja bör du titta så att alla sladdar sitter i som de ska. Starta sedan om datorn.
  2. Kalibrera bildskärm.
  3. Skärminställningar - tar dig till datorns inställningar. Under Flera bildskärmar ska du ha inställningen Utvidga dessa bildskärmar.