Logga in med 2-stegsverifiering

När du loggar in med 2-stegs verifiering använder du både e-post, lösenord och slutligen SMS-kod som skickas till din mobil. Denna login metod kallas också för MFA, vilket står för multifaktorautentisering.

1. Öppna webbläsaren (vi rekommenderar Chrome) och gå till portal.lexplore.com
  2. Först lägger du till din e-postadress som redan registrerats för dig hos Lexplore. Klicka sedan "NÄSTA".

3.  Skriv in ditt lösenord och klicka "LOGGA IN".

4. Sista steget är när du verifierar dig som användare genom att skriva in den kod som skickas till din mobil. För att först ta emot koden klicka "SKICKA KOD".

5. Här är en exempelbild på hur SMS med koden ser ut.

Verification code copy

6. Lägg in den 6-siffriga kod som du mottog på SMS och du blir sedan automatiskt inloggad på Lexploreportalen.

🛎️ Rösta gärna här nedanför på om denna artikel hjälpte dig med din fråga i ämnet eller inte. Vi på Lexplore vill göra dessa guider så bra som möjligt för dig och uppskattar verkligen din feedback😊