Logga in med Lexplore Lokalt Konto: e-post och sms-kod

När du loggar in med e-post, lösenord och sms-kod kallas det 2-stegsverifiering eller multifaktorautentisering (MFA). Här är stegen du går igenom för att logga in.

1. Öppna webbläsaren (vi rekommenderar Chrome) och gå till portal.lexplore.com
  2. Först lägger du till din e-postadress som redan registrerats för dig hos Lexplore. Klicka sedan NÄSTA.

3.  Skriv in lösenord och klicka LOGGA IN.

4. Sista steget är när du verifierar dig som användare genom att skriva in koden som skickas till din mobil. För att ta emot koden, klicka SKICKA KOD.

5. Här är en exempelbild på hur SMS med koden ser ut.

Verification code copy

6. Lägg in den 6-siffriga kod som du mottog i ett SMS och sedan blir du automatiskt inloggad i Lexploreportalen.

🛎️ Rösta gärna här nedanför på om denna artikel hjälpte dig med din fråga i ämnet eller inte. Vi på Lexplore vill göra dessa guider så bra som möjligt för dig och uppskattar verkligen din feedback😊