Hur loggar jag in testapplikationen?

För att kunna logga in i testapplikationen måste du vara utbildad screenare samt accepterat din inbjudan till Lexplore.

1. Öppna testapplikationen som finns nedladdad på din dator.
  2. Välj det inloggningsalternativ du hade när du loggade in i resultatportalen.
  3. Kommer du inte ihåg så kontakta den som bjöd in dig till resultatportalen.

Logga in i testapplikationen med Skolfederationen

1. Öppna testapplikationen som finns nedladdad på din dator.
  2. Välj inloggningsalternativet “Skolfederationen”.
  3. Du ser nu en lista över organisationer, välj din egen organisation.
  4. Logga sedan in i Skolfederationen med ditt användarnamn och lösenord. Om du redan loggat in i Skolfederationen så kommer du direkt in i Lexplore resultatportal.
  5. Nu är du inloggad i Lexplore resultatportal.