Flytt resultat fra én elev til en annen

Det kan skje at opptak blir gjort og registrert til feil elev. Da er det mulig å flytte resultatet fra én elev til en annen. Her viser vi hvordan.

Du får opp meldingen "Det er for mange resultater for denne testen", eller kanskje du ønsker å flytte opptaket til en annen elev.

1. Logg inn i resultatportalen og naviger deg videre til eleven med resultatet du ønsker å flytte.
  2. Klikk på kartleggingen du ønsker å flytte for å få opp detaljvisning.

3. Klikk på "FLYTT RESULTAT".
  4. I den nye dialogboksen som vises må du velge hvilken klasse og elev du ønsker å flytte resultatet til. Bruk pilene for å velge.
  5. Trykk på "FLYTT" og opptaket flyttes umiddelbart.