Kan inte logga in i Lexploreportalen

Steg för steg-guide för att logga in i portalen när det uppstår problem, till exempel en vit skärm efter inloggning:

• Se till att stavningen på e-postadressen är korrekt.
  • Rensa bort gamla cookies och webbdata i din webbläsare.
    • Google Chrome:

• Öppna Google Chrome och klicka på de tre punkterna i övre högra hörnet.
      • Välj Mer verktyg och klicka sedan på Rensa webbhistorik.
      • Alternativt kan du använda tangentbordsgenvägen Ctrl+Shift+Delete (Windows/Linux) eller Command+Shift+Delete (Mac) för att direkt öppna fönstret Rensa webbhistorik.
      • I fönstret Rensa webbhistorik kan du välja hur långt tillbaka du vill rensa data. Välj All tid för att ta bort alla cookies och all webbdata.
      • Se till att kryssrutan bredvid Cookies och annan webbplatsdata är markerad. Du kan också välja andra typer av data du vill ta bort, som webbhistorik och data kvar från nedladdade bilder.
      • Klicka på knappen Rensa data för att ta bort vald data.
    • Mozilla Firefox:

• Öppna Mozilla Firefox och klicka på de tre linjerna i övre högra hörnet.
      • Välj Alternativ (Windows) eller Inställningar (Mac) i menyn.
      • I fliken Alternativ/Inställningar väljer du Sekretess och säkerhet i vänstermenyn.
      • Scrolla ned till avsnittet Kakor och webbplatsdata och klicka på Rensa data.
      • I fönstret Rensa data ser du till att kryssrutan bredvid Kakor och webbplatsdata är markerad.
      • Du kan även välja att ta bort andra typer av data om så önskas.
      • Klicka på knappen Rensa för att ta bort vald data.
    • Microsoft Edge:

• Öppna Microsoft Edge och klicka på de tre punkterna i övre högra hörnet.
      • Välj Inställningar.
      • I inställningsmenyn klickar du på Sekretess, sökning och tjänster i vänstermenyn.
      • Under avsnittet Rensa webbläsardata klickar du på knappen Välj vad du vill rensa.
      • Se till att kryssrutan bredvid Kakor och annan webbplatsdata är markerad. Du kan också välja andra typer av data du vill ta bort.
      • Klicka på knappen Rensa för att ta bort vald data.
  • Efter att du har följt stegen ovan, logga in igen på följande länk: portal.lexplore.com