Kan ikke logge inn på Lexploreportalen.

Trinnvis guide for å logge inn på portalen når det oppstår problemer, for eksempel en hvit skjerm etter pålogging:

• Sørg for at stavemåten på e-postadressen er riktig.
  • Rens opp gamle informasjonskapsler (cookies) og nettdata i nettleseren din.
    • Google Chrome:

• Åpne Google Chrome og klikk på de tre prikkene i øvre høyre hjørne.
      • Velg Flere verktøy og klikk deretter på Slett nettleserdata.
      • Alternativt kan du bruke tastatursnarveien Ctrl+Shift+Delete (Windows/Linux) eller Command+Shift+Delete (Mac) for å åpne vinduet Slett nettleserdata direkte.
      • I vinduet Slett nettleserdata kan du velge tidsområde for hvilken data du ønsker å slette. Velg Alt for å fjerne informasjonskapsler (cookies) og nettleserdata fra alle tider.
      • Sjekk at avkrysningsruten ved siden av Informasjonskapsler og annen nettstedsdata er valgt. Du kan også velge andre typer data du ønsker å fjerne, som nettleserlogg og mellomlagrede bilder.
      • Klikk på knappen Slett data for å fjerne den valgte dataen.
    • Mozilla Firefox:

• Åpne Mozilla Firefox og klikk på de tre horisontale linjene i øvre høyre hjørne.
      • Velg Innstillinger i nedtrekksmenyen.
      • I Innstillinger-menyen, velg Personvern og sikkerhet i venstremenyen.
      • Rull ned til Informasjonskapsler og nettstedsdata og klikk på knappen Slett data.
      • I vinduet Slett data sjekk at avkrysningsruten ved siden av Informasjonskapsler og nettstedsdata er valgt.
      • Du kan også velge å fjerne andre typer data om ønskelig.
      • Klikk på knappen Slett for å fjerne den valgte dataen.
    • Microsoft Edge:

• Åpne Microsoft Edge og klikk på de tre prikkene i øvre høyre hjørne.
      • Velg Innstillinger.
      • I innstillingsmenyen klikker du på Personvern, søk og tjenester i venstremenyen.
      • Under Rydd nettleserdata, klikk på Velg hva du vil slette.
      • Sjekk at avkrysningsruten ved siden av Informasjonskapsler og annen nettstedsdata er valgt. Du kan også velge andre typer data du ønsker å fjerne.
      • Klikk på knappen Rydde for å fjerne den valgte dataen.
  • Etter at du har fulgt trinnene ovenfor, logg inn på nytt på følgende lenke: portal.lexplore.com.
  • Hvis du bruker Feide-pålogging, sjekk at all data i katalogen er korrekt.