Logg inn på Lexplore som Lærer/Ansatt (pålogging)

For å logge inn på Lexplore må du først ha takket ja til en invitasjon fra noen i din kommune eller skole. Det er når du godtar invitasjonen at kontoen din opprettes.

Ønsker du hjelp til innlogging som elev, klikk her.

For å gi elevene tilgang til leseapp'en i Lexplore, klikk her .

Logg inn på Lexplores resultatportal (nett)

1. Gå til www.portal.lexplore.com
  2. Fyll inn epostadressen din. Basert på e-posten din vil Lexplore deretter videresende deg til påloggingsmetoden kontoen din er knyttet til. Hvis du heller vil klikke deg videre til påloggingsmetoden din, kan du klikke på Andre alternativer uten å skrive inn e-postadressen din.
    1. E-post og passord (Lexplore-pålogging): Skriv inn passordet ditt og klikk på Logg inn. Du kan bli bedt om å bekrefte identiteten din med en SMS-kode.
    2. Annen påloggingsmetode: Hvis kontoen din er knyttet til en annen påloggingsmetode, vil du bli videresendt dit. Der logger du deg på og så tas du tilbake til Lexplore. Du finner en liste over påloggingsmetodene vi støtter lenger nede på denne siden.

Logg inn på Lexplores testapplikasjon (Windows-applikasjon)

For å logge inn på Lexplores testapplikasjon må du ha rollen som kartlegger og ha lastet ned testapplikasjonen.

For å få rolle som kartlegger, kontakt den som administrerer kontoene dine på skolen din.

For hjelp til å laste ned testapplikasjonen, klikk her .

1. Åpne Lexplore-testapplikasjonen fra datamaskinen. Du kan finne den på to forskjellige måter:
    1. Se etter Lexplore-logoen på skrivebordet hvis du har den der:
    2. Eller klikk på forstørrelsesglasset og søk etter "Lexplore".
  2. Logg inn på samme måte som i Lexplores resultatportal. Hvis du må oppdatere appen din, kan du bli bedt om å gjøre det nå. Merk at du ikke alltid trenger å oppdatere selv om det er en ny versjon.

Lexplores forskjellige påloggingsmetoder

• E-post og passord (Lexplore-pålogging) - Denne metoden bruker e-post og passord, men også et mobilnummer for totrinnsbekreftelse av personens identitet (2-trinns-autentisering for ekstra sikkerhet).
  • SSO – Enkel pålogging (andre påloggingsmetoder)
    • Office365
    • Google
    • Skolon
    • Skolefederationen
    • Feide
    • Wonde

Merk: Påloggingsmetoden som din organisasjon har valgt for Lexplore gjelder for alle ansatte, og som ansatt kan du kun ha én innloggingsmetode. Enten logger du inn med SSO via en annen tjeneste (eksempel gitt ovenfor) eller så logger du inn med e-post, passord og SMS-kode.